Frivilligdagen 2017 og 2018

Suksessfull gjennomføring!

"Uten frivilligheten stopper Norge" hevder prosjektleder for Frivilligdagen, Esther Marie Lier, også daglig leder av Ullern Frivilligsentral. Foto: Carolina Malbrán
“Uten frivilligheten stopper Norge” hevder prosjektleder for Frivilligdagen, Esther Marie Lier, også daglig leder av Ullern Frivilligsentral. Foto: Carolina Malbrán

I 2018 gikk for første gang frivilligheten i bydelen, musikklivet, Bydel Ullern og næringslivet sammen om å arrangere en festival der engasjement, opplevelser og stor deltakelse går sammen. “Samskaping er et ord som er i vinden når det gjelder samarbeid mellom frivilligheten og det offentlige. Der ligger Bydel Ullern i front,” ifølge Esther Marie Lier, daglig leder ved Ullern Frivilligsentral.

– Sammen er vi sterkere, og vi utnytter ressursene bedre når vi jobber sammen og på tvers. I år har tidligere arrangementer som Frivilligdagen og Lilleaker Musikkfestival, samt næringslivet med Mustad Eiendom og CC Vest, gått sammen om å skape Lilleakerdag, forteller hun. Les mer om Frivilligdagen 2018 her. Se flere bilder for Frivilligdagen 2018 på facebook.

Frivilligdagen 2017 ble en stor suksess! Mange frivillige organisasjoner var med og bidro med tilstedeværelse, stands og underholdning. Det er godt å være del av Bydel Ullern – der man bryr seg om hverandre! Vi takker alle de som var med og gjorde denne dagen mulig; fra riggeteam, underholdere, koordinatorer, frivillige, foreninger, lag og publikum. En spesiell takk til Ullern Frivilligsentral og Ullern Bydel for å ha stått bak dette arrangementet i sammen med 42 andre aktører fra bydelen. Til sist men ikke minst ønsker vi å takke CCVest og personale som hjalp oss med tilrettelegging, markedsføring og tok varmt imot dette arrangementet fra dag en.

Leder av bydelsutvalget, Carl Oscar Pedersen, holder åpningstale.
Leder av bydelsutvalget, Carl Oscar Pedersen, holder åpningstale.    Foto: Carolina Malbran

Leder av Bydelsutvalget Carl Oscar Pedersen skriver: «Vil bare takke for en fantastisk dag og en utrolig innsats fra alle som deltok. Et komplett tilbud gjennom 4 timer, 42 utstillere og en haug med frivillige, er et stort løft på alle vis. Store og mange små detaljer skal fungere. Det gjorde det.» Han kalte Frivilligdagen for «årets eventyr».

Takk til dere som deltok og bidro til at Frivilligdagen på CC Vest ble en fin opplevelse- der vi fikk vist frem vårt lokale samhold! Her er en smakebit over dagens suksess!

Riggeteam i full gang!
Riggeteam i full gang!
Ivrige frivillige hjelper til med rigging.
Ivrige frivillige hjelper til med rigging
Bestum Stasmusikk åpnet dagen i stas!
Bestum Stasmusikk åpnet dagen med stas!
BU bydelsdirektør, Marie Anbjørg Joten og leder for BU, Carl Oscar Pedersen.
BU bydelsdirektør, Marie Anbjørg Joten og leder for BU, Carl Oscar Pedersen
Diabestesforbundet målte blodsukker og ga råd om kosthold.
Diabestesforbundet målte blodsukker og ga råd om kosthold
Flotte og stolte damer fra Røde Kors.
Flotte og stolte damer fra Røde Kors
Tojang Taekwondo klubb imponerte med kampteknikker.
Tojang Taekwondo klubb imponerte med kampteknikker
Dyktige ballerinaer fra Kirkenær Balettskole
Dyktige ballerinaer fra Kirkenær Balettskole
Publikum koste seg med underholdning.
Publikum koste seg med et rikt underholdningsrepertoar
Både store og små ble med på kunstmagi og mosaikklaging.
Både store og små ble med på kunstmagi og mosaikklaging
Carolina, Kari Anne og prosjektansvarlige, Irene Sandved, viser stolt frem malerier og keramikk laget av flyktninger under kunstuttrykks-workshop.
Carolina, Kari Anne og prosjektansvarlige, Irene Sandved, viser stolt frem malerier og keramikk laget av flyktninger under kunstuttrykks-workshop for flyktningintegrering
Daglig leder for Ullern Frivilligsentral, Esther Marie Lier sammen med Melake og Robel.
Melake og Robel sammen med Eshter Marie Lier, daglig leder for Ullern Frivilligsentral
Frivillige får opplæring i førstehjelp
Frivillige får opplæring i førstehjelp
Lilleaker pikekor forførte publikum med talentfull sang.
Lilleaker pikekor forførte publikum med talentfull sang

For flere bilder trykk her.

20.mai blir det kollektivt trøkk på CCVest kjøpesenter!

Lørdag 20. mai 2017 kl.10.00-15.00 blir det fest på CCVest kjøpesenter (Lilleakerveien 16).  Samarbeidsutvalget for Frivillige i Bydel Ullern har arrangert flere workshops for å få med frivillige lag og foreninger fra Bydel Ullern på dette flotte arrangementet. På denne dagen ønsker vi å  vise frem bredden og engasjementet i frivilligheten vår.

42 frivillige lag og foreninger deltar med stands, utstillinger og underholdning. Det blir sang og musikk, teater for voksne og barn, barneaktiviteter, kunstutstillinger fra barn og flyktninger. Du vil finne både ønsketre og håpstre – som alle utfordres til å være med og fylle med sommerfugler og håp. Bli med og gjør Frivilligdagen kjent! Ta med deg noen og preg miljøet rundt CC Vest denne lørdagen!

Inngang er gratis! 

api-4

Fra Kunst- og uttrykksverksted med flyktninger. Fotografi: Carolina Malbrán
Fra Kunst- og uttrykksverksted med flyktninger.
Fotografi: Carolina Malbrán

 

Vi ønsker å mobilisere og synliggjøre frivilligheten i sin fulle bredde for alle som bor i Bydel Ullen ved å

• Vise frem mangfoldet i den lokale frivilligheten i Bydel Ullern
• Styrke samarbeidet mellom frivilligaktørene
• Verve flere frivillige
• Presentere de enkelte frivillige organisasjoner/ lag / foreninger
• Markedsføre www.ullernfrivillig.no

ALLE ER HJERTELIG VELKOMMEN!

Veikart og bussruter til CCVest.

 

 

 

Konferansier blir selveste Fredrik Steen! Skuespiller, sanger og standup veteran i det norske standup-miljøet! Han har mer enn 2000 soloshow på samvittigheten og er spesielt kjent for å stille viktige og underfundige spørsmål, samtidig som han er mester i å avsløre menneskers rare vaner og skyr ikke unna for å dumme seg litt ut for å skape lek og spontanitet.

Fotograf: John Andresen
Fotograf: John Andresen
img_0422
Siste planleggingsmøte på Ullern Frivilligsentral. Foto: Irene Schmeling